Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #1089 üzenetére
Sianisnak köszönöm ismételten a segítséget, az általa ajánlott postfix egyszerűbb volt, mint az exim.
de hogy ne maradjunk probléma nélkül: msn-kliensekkel vagyok épp bajban.
- a gaim 1.5 majdnem jó, csak ha már folyik egy csevegés, és épp pl. egy teljes képernyős ff mögött van, akkor nem ugrik elő. hiába van beállítva, hogy új üzenet esetén ugordjon elő, semmi. a tálca automatikus elrejtésre van állítva (nem szeretem, ha az asztalon figyel, mindenhol ezt állítom be, és nem szeretnék ezen változtatni).
- a kopete majdnem jó, előugrik, meg figyelmeztet, csak épp file-t nem lehet vele küldeni. hiába választom ki a fileküldést, nem csinál semmit. parancssorból is próbáltam futtatni, de nem ír ki hibát.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest