- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem éri el a kritikus minimumot, nem kutatható!
Viccet félretéve inkább a megszokott fogalom lett volna hangsúlyos a hsz-ben, de nem tudtam jobban vastagítani azon az egy szón!
Amit leírt, hogy "én is szeretem..." pedig egy szimpla szófordulat, szerintem te is használtad már ilyen kontextusban, ne legyünk már nyelvtan nácik.
Jogos...lenne, ha nem direkt válaszban alkalmazza kollégánk! Jó néha kicsit szemantikázni, mert itt legalább lehet, mert mindenki írástudó, ráadásul átlag felett jóval. Néhány FB-csoport olvasása után felüdülés itt olvasgatni. (ezt élc és (I)irónika(/I) nélkül írom)
Azzal azért csak egyet tudsz érteni, hogy egy adott dolgot ne csak dicsérgetni lehessen egy topikban, főként, hogy elég hangsúlyos része a topik tárgyának.
Az más kérdés, hogy én pont azért szarkasztikálok kissé, mert ennyire nem lehet megemlíteni sem! Az sem várható el, hogy ne említse meg senki csak dicserőlég, ez nonsense lenne ill. még rosszabb, ez már ugyanaz lenne, amit a nemzeti disztróval csinálnak a fanatikusai!
A Gnome-ot se szeretem jobban, mint az Unityt, mert szokatlan nekem. KDE-hez meg rohadt sok idő kéne, mindig feladom ismerkedés közben. Talán azért, mert rájövök, hogy semmi szükséges pluszt nem ad nekem a ........-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest