Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #31229 üzenetére

Nem éri el a kritikus minimumot, nem kutatható! :D

Viccet félretéve inkább a megszokott fogalom lett volna hangsúlyos a hsz-ben, de nem tudtam jobban vastagítani azon az egy szón!

Amit leírt, hogy "én is szeretem..." pedig egy szimpla szófordulat, szerintem te is használtad már ilyen kontextusban, ne legyünk már nyelvtan nácik.

Jogos...lenne, ha nem direkt válaszban alkalmazza kollégánk! Jó néha kicsit szemantikázni, mert itt legalább lehet, mert mindenki írástudó, ráadásul átlag felett jóval. Néhány FB-csoport olvasása után felüdülés itt olvasgatni. (ezt élc és (I)irónika(/I) nélkül írom)

Azzal azért csak egyet tudsz érteni, hogy egy adott dolgot ne csak dicsérgetni lehessen egy topikban, főként, hogy elég hangsúlyos része a topik tárgyának. :) Az más kérdés, hogy én pont azért szarkasztikálok kissé, mert ennyire nem lehet megemlíteni sem! Az sem várható el, hogy ne említse meg senki csak dicserőlég, ez nonsense lenne ill. még rosszabb, ez már ugyanaz lenne, amit a nemzeti disztróval csinálnak a fanatikusai!

A Gnome-ot se szeretem jobban, mint az Unityt, mert szokatlan nekem. KDE-hez meg rohadt sok idő kéne, mindig feladom ismerkedés közben. Talán azért, mert rájövök, hogy semmi szükséges pluszt nem ad nekem a ........-hoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés