Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dhampir #31181 üzenetére

Ezek szerint félreérthető voltam. Csak Linuxot használok majd 4 éve. Főleg Mint változatait Cinnamonnal, most szerencsére megvolt a 17.3 HDD-re migrálva, ezért is sokan lehülyéztek már, mert egy csomó disztró van a meghajtóimon. Most végig kellett mennem az összesen és szerencsére volt egy, amit még nem érintett ez a TLS handshake. :)

A Debiant is használtam a Mint mellett, bár azt inkább azért, hogy tanuljak is pár dolgot az apt alapú disztrók használatáról.
    A Most felrakott Debian 9-et még nem kezdtem el belakni, ahhoz idő kell, de mint a mostani eset mutatja, már az is túl modern, így a problémán elhasalt!
    Mivel én csak szidni tudom az Ubuntut, most ne figyelj ide, az Ubuntu 14.04 alap volt még használható és az ebből készült deratívák. Épp a Mint 17.3 is ezért tudta hozni, amit kellett ebben a fura esetben.

Szóval ez a használtam volna kifejezés is olyan, mint az, hogy valami használhatatlan. Másképp értettem én meg te is, bár azért oda volt írva, hogy a 17.3-at kellett 2 napig használnom, szóval mégsem fideltél erősen! :P

Egyébként erre a TLS handshake dologra is gondolva írtam azt, hogy túl gyors a haladás, amiért az Ubuntu a hibás. Hová kell rohanni, minek ez a verzióhajhászás az összes disztrónál? A hardvereknél meg fényévnyi lemaradás van!
    Most ugye Syl kollegina legnagyobb problémája, hogy nem tudja egy kattintással az asztalon szambázva nézni a filmet úgy, hogy magától ráugrik a felirat! (bocs a példáért, de most ő van kéznél)
    Több 10000 ember meg nem tudja használni az új hardvereivel a friss Linuxokat! Mégis melyik irányba megy a fejlesztési források jó része? A kollegina automata szambázó felirata irányába! Erre mondom én, hogy ez az út rossz. Szerintem!

Szóval azt mondod, használjam inkább a Debiant?

Aham....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés