- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #31181 üzenetére
Ezek szerint félreérthető voltam. Csak Linuxot használok majd 4 éve. Főleg Mint változatait Cinnamonnal, most szerencsére megvolt a 17.3 HDD-re migrálva, ezért is sokan lehülyéztek már, mert egy csomó disztró van a meghajtóimon. Most végig kellett mennem az összesen és szerencsére volt egy, amit még nem érintett ez a TLS handshake.
A Debiant is használtam a Mint mellett, bár azt inkább azért, hogy tanuljak is pár dolgot az apt alapú disztrók használatáról.
A Most felrakott Debian 9-et még nem kezdtem el belakni, ahhoz idő kell, de mint a mostani eset mutatja, már az is túl modern, így a problémán elhasalt!
Mivel én csak szidni tudom az Ubuntut, most ne figyelj ide, az Ubuntu 14.04 alap volt még használható és az ebből készült deratívák. Épp a Mint 17.3 is ezért tudta hozni, amit kellett ebben a fura esetben.Szóval ez a használtam volna kifejezés is olyan, mint az, hogy valami használhatatlan. Másképp értettem én meg te is, bár azért oda volt írva, hogy a 17.3-at kellett 2 napig használnom, szóval mégsem fideltél erősen!
Egyébként erre a TLS handshake dologra is gondolva írtam azt, hogy túl gyors a haladás, amiért az Ubuntu a hibás. Hová kell rohanni, minek ez a verzióhajhászás az összes disztrónál? A hardvereknél meg fényévnyi lemaradás van!
Most ugye Syl kollegina legnagyobb problémája, hogy nem tudja egy kattintással az asztalon szambázva nézni a filmet úgy, hogy magától ráugrik a felirat! (bocs a példáért, de most ő van kéznél)
Több 10000 ember meg nem tudja használni az új hardvereivel a friss Linuxokat! Mégis melyik irányba megy a fejlesztési források jó része? A kollegina automata szambázó felirata irányába! Erre mondom én, hogy ez az út rossz. Szerintem!Szóval azt mondod, használjam inkább a Debiant?
Aham....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest