Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz #40553216 #23116 üzenetére

Jó, de a cikk pont a Windowsról ír, ott meg éppen, hogy nem dobozszerű a hang, tök jó a Linuxos alaphangzáshoz képest, pedig semmit nem állítottam rajta, legalábbis 8.1 alatt, 7-nél érdemes volt piszkálni egy kicsit.

Ha nem tetszik a hang, akkor vagy a fájl szar, vagy a hw.

Egy laptopnál milyen lenne egy büdzsé hangszórópáros, ezek kis teljesítményű vackok. :)

Fejhallgatónál nem jelentkezett ez a dobozhang, azzal elfogadható volt Linuxon is, a lényeg a beépített hangszórók hangjának kicsi feljavításában lenne. Ha még jobbat szeretnék, nyilván külső hangszóróval megtoldható, van egy Linux alatt is támogatott Creative Sound Blaster Play, USB-re tolható büdzsé külső hangkártyácskám, de laptop hurcolásnál nem szoktam külső dobozpárost magammal hurcolni, ilyen esetre alkalmi filmnézéskor nem árt egy elfogadható hangzás.

Másrészt úgy vettem észre, hogy Linux alatt is némi zavar támad az erőben a PulseAudio és az Alsa viszonylatában. Nekem még tanulmányoznom kell ezt, hogy melyik és miért jobb, vagy hogyan léteznek együttesen, habár ezek az illusztrációk egész szemléletesen mutatják be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés