- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
#40553216 #23116 üzenetére
Jó, de a cikk pont a Windowsról ír, ott meg éppen, hogy nem dobozszerű a hang, tök jó a Linuxos alaphangzáshoz képest, pedig semmit nem állítottam rajta, legalábbis 8.1 alatt, 7-nél érdemes volt piszkálni egy kicsit.
Ha nem tetszik a hang, akkor vagy a fájl szar, vagy a hw.
Egy laptopnál milyen lenne egy büdzsé hangszórópáros, ezek kis teljesítményű vackok.
Fejhallgatónál nem jelentkezett ez a dobozhang, azzal elfogadható volt Linuxon is, a lényeg a beépített hangszórók hangjának kicsi feljavításában lenne. Ha még jobbat szeretnék, nyilván külső hangszóróval megtoldható, van egy Linux alatt is támogatott Creative Sound Blaster Play, USB-re tolható büdzsé külső hangkártyácskám, de laptop hurcolásnál nem szoktam külső dobozpárost magammal hurcolni, ilyen esetre alkalmi filmnézéskor nem árt egy elfogadható hangzás.
Másrészt úgy vettem észre, hogy Linux alatt is némi zavar támad az erőben a PulseAudio és az Alsa viszonylatában. Nekem még tanulmányoznom kell ezt, hogy melyik és miért jobb, vagy hogyan léteznek együttesen, habár ezek az illusztrációk egész szemléletesen mutatják be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest