Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz.balazs.95

veterán

válasz ubyegon2 #17351 üzenetére

„a Unityt is kipróbálhatod, lehet, hogy a Te gépeden pont jól viselkedik.”

egészen pár nappal ezelőttig bezárólag 4 évig folyamatosan azt használtam. :DDD
    Nekem kimondottan tetszik, csak a több monitor kezelése nem az igazi. :(
    és a jelek szerint az Ubuntu+KDE páros sem a legjobb.

szóval akkor tesztelem a CentOS-t és az openSUSE-t, aztán meglátom, hogyan tovább.

• ubyegon2

félisten

No, egy kuriózum azért kimaradt, az eOS, de szigorúan csak a Luna! Bluestar Linux is egész jól néz ki. Azt viszont el kell döntened, hogy először Debian vonalon mész végig vagy Arch vonalon. RHEL- Centos vonal nem annyira kezdőknek való, de stabilitásban verhetetlennek mondják.

(#17352) Syl
    Már poenkodni se lehet? :D

(#17355) EarL 007
    A MINT nem Buguntu,- ezt mondtam, nem azt, hogy a MINT nem Ubuntu. :)

hibátlan szoftver NINCS. mitöbb, mikor Linux Mint 13 LTS-t kellett AD-be beléptetnem egy féléves projekt keretén belül, akkor szoptam egy kört, mire egyáltalán meglátta az AD-DC mellett a DNS-t.

Én kezdő felhasználókról beszéltem, mert ez volt a kérdés, de ez látom nem zavar egy pillanatig sem. :)

Utolsó bekezdésed igaz! Mea culpa! :R

törölt tag

"Based on Debian and Ubuntu..."

akkor mi, ha nem Ubuntu? legutóbb még uname -a -ra is Ubuntunak nevezte magát... ez egy Ubuntu kicsit más csomagokkal, amik között akad egy adag saját fejlesztés is, ennyi. nem több, nem kevesebb. ez a tény.

"nem találkozik hibákkal."

bocs, de ezen muszáj lesz egy nagyot röhögnöm. hibátlan szoftver NINCS. mitöbb, mikor Linux Mint 13 LTS-t kellett AD-be beléptetnem egy féléves projekt / beadandó keretén belül, akkor szoptam egy kört, mire használni kezdte az AD-DC serveren a DNS-t... :DDD aztán ha ennyire zseniális, akkor mondjuk a Dell miért nem Minttel árusítja a Linuxos gépeit? lehet jó a Mint, és én is két gépen használom (Dell D610 - 13 LTS, Dell OP755 - 17 LTS), működik is, de egyiken picit megroggyant a csomagkezelő egy szokásos frissítés közben. nem kell tőle hasraesni, ennyi a lényeg.

" de túl sok mindenre figyelnek, ezért fél év, mire RC- ből lesz valami."

attól, hogy nem félévente fossák ki az új főverziókat, még nem biztos, hogy kutyaütő bagázs fejleszti. az már elképzelhető, hogy túl kevesen vannak a fejlesztésre és nagyobb fába vágták a fejszéjüket, mint az erőforrással bírják. megesik. btw, Ubuntuból és változataiból is két év mire a "rendes" verzió elkészül (LTS).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés