- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
majkel
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az még a 10.04 volt amivel annyit szenvedtem. Akkor ment tropára a Windows-os partíció, vitte magával a boot fájlokat is, feltettem az Ubuntut, hogy megcsinálhassam az adatmentést... minden szép és jó volt, de elkezdte 5-20 percenként a kikapcsolgatást, a laptopom meg szinte lángolt a forróságtól.
Utánaolvasva arra jutottam, hogy eze gy tipikus Acer jelenség. Hogy az Ubuntu vagy az Acer hibája-e az "inkompatibilitás" azt nem tudom, de ebben a formában használhatatlan.LiveCD szerintem nem vezet valós eredményhez, fel kéne raknom és használnom, hogy megtudjam van-e valamilyen hasonló problémája a 10.10-nek is.
-
majkel
tag
Sziasztok!
Tudni már valamit az Ubuntu 10.10 és az Acer notebookok kompatibilitásáról? Az előző verzió nekem nagyon nem akaródzott viselkedni, mert (szó szerint) 5 perc alatt úgy felhevült alatta a noti, hogy ki is kapcsolt. Ha bírt 20 percet az már egy jó arány volt.
Utána olvastam pár fórumon és sok helyen írták, hogy Acer notiknál ez gyakori, talán majd a 10.10 változtat rajta... azóta lefolyt egy kevés víz a Dunán, gondoltam megérdeklődöm (elsősorban Acer noti tulajoktól), hogy tapasztalnak-e problémákat.
Most apámnak akarom adni a masinát és neki elég lenne rá egy Ubuntu a netezgetéshez, de ha továbbra sem jó akkor marad rajta a Windows 7, csak azzal meg tehetsége van hozzá, hogy halomnyi vírust összeszedjen.Köszi a választ azoknak akik tudnak értékelhető információval szolgálni!

Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgatós találkozó
- Háztartási gépek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest