Hirdetés
Aktív témák
-
mv
aktív tag
Üdv!
Ma tettem fel a legújabb Ubuntot, a gond az, hogy nem ismerte fel a videokártyámat (7600GST), leszedtem az Nvidia oldaláról a megfelelő .run fájlt. A telepító nem fut le, azt írja ki, hogy a háttérben fut az X, ezt kellene bezárni, de hogyan?
Köszönöm!Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
mv
aktív tag
Sziasztok!
Ma feldobtam a gépemre egy Ubuntu 10.04-est (64 bit). Valami gond lehet a csomagkezelővel:
"Wailed to fetch http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/maverick/Release.gpg Could not connect to hu.archive.ubuntu.com:80 (148.6.0.24). - connect (110: Connection timed out)"
Mi lehet a probléma? Másnál is előjött?
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
mv
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #46676 üzenetére
Köszönöm, működik!
--
PuMbA: Elnéztem, igazad van.Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
mv
aktív tag
Igazából még ez sem végleges. Frissebb revízót nem szeretnék a Unity és a gyengusz CPU-m miatt (C2D ULV 1.8GHz). Régebbire meg már nincsen támogatás ...
A következő, amit kipróbálnék Arch lenne.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest