- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Aktív témák
-
akasp
senior tag
szia. télleg nincs támogatva soros egér már az uj kiadásokban??

mert elég fontos lenne. már 2 napja szenvedek a soros egér beállitásán, de semmi előrelépes, pedig kismillio tutorailt, helpet, leírást átnéztem már, guglit is kimerítettem, de semelyik megoldás se vezetett célra.
valami infot ezzel kapcsolatban vki tudna mondani?

-
akasp
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
köszi, ugy látszik, hogy bejött,de igy eléggé halkabb lett de legalább nem recseg. valahogy nem tudnám megnövelni a max hangerőt? (minden csúszka maxon)
más: mától kezdve amikor megnyitom a firefoxot, az teljes képernyőben jelenik meg (NEM F11 es üzemmód, miden ugyanolyan csak nem látszik a felső és alsó tálca) és kétszer meg kell nyomni az f11et hogy "rendesen" látszódjon minden. Semmire se emléxem, hogy mit állíthattam el. Hogy lehet visszaállítani, hogy megnyitáskor is rendesen jelenjen meg?
Köszi előre is. mellékelek azért egy screenshotot h lássátok hogy néz ki amikor megnyitom [link]
-
akasp
senior tag
sziasztok!
frissen telepitettem a 8.10et. hangkártyát alapból felsmerte, de amikor mp3at akartam lejátszani akk kodekhiány miatt nem látszotta le. A médialejátszó felajánlotta, hogy keres automatikusan kodeket. nosza, mondom ez tök jó, miden feltelepült, le is látszik minden szépet és jót, viszont egy bajom van: hogy eléggé recseg, szóval a zene élcezhetetlen. ezután gugli ban keresgélve felraktam ezt:
apt-get install gstreamer0.10-plugins-base ubuntu-restricted-extrasde így se lett semmivel se jobb.
vki tud megoldást?
ja és légyszi szájbarágósan irjátok le, mert még beginner vok
köszi előre is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs