Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Segitseget kernek... nemigen hasznaltam linuxot az elmult 3 evben, es gondoltam, teszek egy probat az uj ubuntuval, live modban (Try Ubuntu asszem) probaltam bootolni mind i386 es x64 cd-krol, de egyszercsak megall az egesz indulasi folyamat, a lilas hatter megjelenik, majd elsotetul es csak az egerkurzor marad a kepernyon az idok vegezeteig. Egy SONY VAIO FW21E notebook a masina, amin futni probalna.....
Tudom, nem sokat irtam, de nincs valakinek otlete, h h lehetne megiscsak valahogy ravenni, h szepen toltse be magat. Ezek utan a tiszta install teljesen kizart, mindenkepp ki szeretnem probalni. Van valakinek otlete?
Koszonom,
benczeb
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs