Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rdi
veterán
Szerintem a wine esetén magad határozhatod meg, hogy milyen fájlokat futtasson belső parancsprogramként, rezidensként stb. Ezt szerintem telepítéskor kell megadnod.
Később az ubuntu alatt pl. automatikusan indul, ha dosos progit akarsz indítani.
Telepíteni a dos alkönyvtárba. -
rdi
veterán
válasz
valóságépítő
üzenetére
nekem meg vlad, aki azt javasolta, hogy kapcsoljam ki az effekteket

-
rdi
veterán
köszi, most telepítettem az ubuntut a külső drivre-ra, eddig az usb-ről indult.
Pen driveről telepítettem, a 7.04 -es verziót.
De a grubot a pendrivera telepítette, így most onnan indul a rendszer.
)szerintem az volt a gond, hogy live ubuntut használtam
meg vagy 200 frissítést
telepítek éppen -
rdi
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
valahol már beírtam a hibaüzenetet ide a topikba, de nekem ez nem sokat mond, egy kicsit keresgéltem agzuglin aztán feladtam. Én még a root és a user közötti átlépést sem igazán tudom, illetve nem értem, hogy ha mezei user vagyok, ahogy hogy a túróba telepítsem pl. az ff bővítményeket?
-
rdi
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom. Most feltettem egy live 7.04-et a pendrivera, egy gondom van, hogy semmilyen beállítást nem ment el. Még szerencse, hogy van slaxom....
Ha a normál usernél konzolban átlépek rootba akkor az érvényesa a z X-es ablakra? Vagy azt is ujra kellene telepíteni?Egyébként külső vinyóra még mindíg nem nem megy...
-
rdi
veterán
Üdv, látom, hogy néhányan már bepróbálkoztatok ubuntu pen drivera telepítésével.
Nekem eddig slax volt ilyen, de most arra gondoltam, hogy ubuntu jobb lenne.
a 710 -es magyar verziót választottam, mert ott azt írja pendrivelinux, hogy simán lehet pen drivera telepíteni.Végig engedtem a telepítést, a drive formázását is és 56 %-ál elszállt a telepítés.
Másnak volt ilyen problémája?
-
rdi
veterán
Üdv,
egy belső merelemezmentes laptopra szeretném az ubuntut feltelepíteni, a gépre csatolt usb külső vinyóra.
eval esetén szépen elindul a telepítés, csak az alaprendszert nem akarja feltelepíteni...
a normál esetében a live ubuntu elindul cd-ről,de utána már a
"nem sikerült a gyermekfolyamat ("ubiquity") végrehajtása (Be/kimeneti hiba) " hibaüzenettel el sem indul a telepítés.
Mi lehet a probléma?
A linux akármelyik partícióra hajlandó feltelepülni?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)