- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
HZSolti
tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
Megoldottam, feltettem a 7.10-et:

thx -
HZSolti
tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
Köszi,
de sajna itteni tanácsra /bár nem biztos ,hogy sajna/ a 7.04-es verziót raktam fel.
Ezzel mi a helyzet vizuálisan?
-
HZSolti
tag
#3001???
help plz -
HZSolti
tag
Sziasztok,
mint feljebb írtam, most ismerkedem az Ubuntu-val, és hát lenne kérdésem bőven
1enlőre :vizuálisan szeretném feldobni kicsit azaz a Beryl-t szeretném aktíválni, pontosabban a beállításait, de sajna nem reagál rá. Profil csinálok, elmentem, beolvastatom, aktíválom, de semmi..
Beryl Manager, Beryl Settings Manager, Beryl Settings Manager /simple/
ezek vannak fent.
Beállításnál asztali effekt müxi, de ha kikapcsolom sem akarja az igazságot a Beryl.
Van erre valamiféle megoldás, vagy full láma a kérdés?
Másik: nvidia driver fent, remekül be lehet állítani a dolgokat csak épp elmenteni nem engedi a conf. fileba. Vajh miért?
Unable to remove old X config backup file '/etc/X11/xorg.conf.backup'
eme üzit dobja fel. -
HZSolti
tag
-
HZSolti
tag
Sziasztok,
alapból Vista64 OPrendszert használok és próbaképp szeretném feltenni egy másik vinyóra a Ubuntu-t, szeretném megismerni.
Az alap dolgokat leírnátok nekem mire figyeljek a telepítés során? Melyik verziót rakjam fel, /lehetőleg 64bitest/, és honnan töltsem le?
thx
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest