- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ttoth
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
kde
A gentoo nagyon -nagyon lassú volt, ha netbeans-szel dolgoztam, percek kellettek, míg elindult, ha egy fél órára magára hagytam, szinték percek kellettek, míg magához tért. A emerge meg maga a halál. Fél éve kerültem a céghez, a emerge megadta magát rögtön az első héten. Az ubuntu meg debián klón, apt-get meg azért sokkal egyszerűbb. szerintem.
A képnézegetőt nagyon sajnálom, mert tényleg egyszerű volt, és tudta amit kell. Egyébként a linuxban ezt utálom, hogy mindenből van vagy 40 féle, ahelyett, hogy lenne két-három igazán jó, mint pl. az infranview. -
ttoth
tag
Sziasztok! Nemrég váltottam Gentoo-ról Kububtura, és valami nem tetszik. Gentoo-n volt egy jó is képnézegető, ami PgUp és PgDn gombokkal váltott az előző és következő képre, enterrel váltott teljes képernyőre. Most valami KView van, ami nekem nagyon nem szimpi, sőt bosszantó. Nem tudja valaki, hogy milyen képnézegetők vannak, amik az előzőhöz hasonlóan működnek?
Aktív témák
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Windows 11
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest