Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
nogre9
csendes tag
Köszönöm a gyors segítséget!

Először a recovery menüben a rossz package-ek javítását választottam, utána failsafe grafikús módban indítottam, visszaállítottam a grafikus beállításokat Default-ra, elindult a rendszer, feltelepítettem terminálból a legfrisebb nvidia drivert és minden működik.Még egyszer nagyon köszönöm a gyors választ

-
nogre9
csendes tag
Rendben, leírnád kérlek hogyan érhetem el a helyreállításmódot?
-
nogre9
csendes tag
Sziasztok, előre leszögezem, hogy nem régóta használok Linux-ot szóval nem értek még annyira hozzá. A problémám a következő: Ubuntu 10.10-et használok, egyszer egy újraindítás után a képernyő felbontásom csak 640x480 volt, és nem lehetett másra állítani. nvidia Geforce 8800 GTS kártyám van, és a legfrissebb driver volt telepítve. Egyszerűen sehogy nem tudtam visszaállítani a felbontást, és a monitort Unknow-ként jelezte ki. Keresgéltem neten hogyan lehetne megoldani, azt írták, hogy szedjem le az nvidia-s package-eket majd telepítsem újra. Leszedtem, újraindítottam a gépet és a töltőképernyőnél megáll. Próbáltam Install CD-ről javítani de nem találtam rajta semmilyen lehetőséget erre.Van valakinek valami ötlete, hogyan állíthatnám vissza a rendszerem újrainstallálás nélkül?
Köszönöm
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest