Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valószinüleg azért, mert a panel "üres" részét elfoglalja a feladatkezelő, próbáld meg leszedni a rendezés idejére, nekem úgy sikerült a művelet (aztán nem is raktam vissza, helyette inkább a Smooth Tasks-ot használom, az nem írja ki a progik nevét, csak ikonokat rak ki) Ja és csak akkor marad az új helyén az alkalmazás, ha megjelenik alatta egy kis szürke téglalap, mikor odahúzod, olykor játszani kell vele egy kicsit.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
+1

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez engem is érdekelne, még nem találtam rá megoldást. Hogy dögölne meg a silverlight
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az első visszaállítási ponttal nekem elszöszölt vagy 10 percet, a későbbiekkel már nekem is hamar megvolt.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hi!
Szerintem normális, nálam ment vagy 20 percig, mire kész lett ( 3.2 Gb) -
válasz
kiskaktusz
üzenetére
nm

-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Hogyan írod ki lemezre a Kubi-t? Lemezképként kell kiírni, hogy elinduljon, simán adatlemezként nem lesz jó.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Pedig kb ennyi, a Kubuntu Desktop felrak néhény Kde programot is (K3b - íróprogi, Kget - letöltésvezérlő, Krusader - kétablakos fájlkezelő, stb). Ha valamelyik progi nem magyar nyelvű, jó eséllyel az előbb említett nemzetköziesítésnél lehet hozzá találni nyelvi csomagot (pl. K3b i18 n).Az OpenOfficenak meg elvileg már a Gnome alatt is kell tudnia magyarul.
Hogy alkalmazni lehessen a változtatást (Gnome - Kde), ki kell jelentkezni, és a login képernyőn lehet környezetet váltani. Fel fogja ajánlani a választást, hogy csak erre az alkalomra akarsz változtatni, vagy ez legyen az alapértelmezett környezet. Ha az utóbbit választod, akkor ezentúl Kde felülettel fog indulni a rendszer. -
Aktív témák
- Google Pixel topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Ubuntu alapú disztro)