Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
noxon
őstag
Erre valaki?: miért nem jegyzi meg a beállításokat? ( bill kiosztás, képernyőnél beállítások )
-
noxon
őstag
Még egy olyat szeretnék kérdezni, hogy ha beállítok valamit ( bill kiosztás, képernyő beállítás ) ezeket miért nem jegyzi meg újraindítás után?
-
noxon
őstag
válasz
szaszayanou
üzenetére
emesene-t használok, de a nettel van gáz, mert pl nem nyúltam a prohardverhez egy darabig utána meg azt írta, hogy kapcsolódás megszakadt

-
noxon
őstag
Hello! Olyan gondom lenne, hogy az msn mindig kidob újrakapcsolódási hibával! Vajon ez mitől van? A net beállítás rossz vagy az msn-ben valami?
-
noxon
őstag
Hogy az istenbe kell telepíteni új programot?

Pl firefox 3.6? Letölti, de nem csomagolja ki vagy mi. -
noxon
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Magyar lett már, a netet megcsináltam a pppoeconf parancsal, aztán frissített sokmindent újra indult, és most már ezzel se megy a net

-
noxon
őstag
Hát a net már megvan... de vagy én vagyok a béna, vagy már értem miért windows-t használ mindenki

Hiába megyek a system-administrator-language supportra, szépen kiirja, hogy telepiti a magyart, ki is választom, de nem lesz semmi se magyar tőle. -
noxon
őstag
Hello!
Lenne két kérdése:
- feltettem az ubuntu 9.10-et, de nem akar magyar nyelvű lenni, megoldható valahogy?
- az internetet, hogy az istenbe kell beállítani? digi netem van, jelszó felhasználóneves connectelős, ubuntuban hol kell beállítani?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest