- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
madface
csendes tag
Hát srácok, látom viccesek vagytok, de a problémához érdemben hozzászólni nem tudtok.
Gratula.
Mindegy, már megoldottam a dolgot. A probléma az volt, hogy az install végén, amikor a kernel-lel szórakozott, a felénél kilépett a telepítő. Ezt orvosolta a legutolsó wubi install file (wubi-r143) használata (alapból csak a CD-ről indítottam a telepítést), amit beraktam az ISO mellé. Telepítéskor már semmi gond nem volt és van rendes Kubuntu a Vista mellett. -
madface
csendes tag
-
madface
csendes tag
Üdv!
Van egy notim (Toshiba 200 1s9), adtak hozzá recovery Vistat. Szépen ment, de most felbaszta az agyamat, újrahúzás után szarakodik.
Leszedtem a Kunubtu cd-t, felraktam vista alatt, wubi-ként/val vagy mi a fene, de nem jön be a oprendszer választó menü, hanem egyből jön a vista. Mit kell tennem?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest