Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
bme
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezt megcsináltam, de minden ment normálisan. Nem állt meg sehol.
De szerintem nekem nem is ez kell, mert nem bootoláskor fagy le, hanem amikor az újraindítás opciót választom, akkor ugye van ez a [URL:http://media.arstechnica.com/news.media/ubuntu_boot.png]kép[/URL], csak ilyenkor a narancssárga csík jobbról balra fogy el. Mikor elfogy a csík, ott akad meg.Major Major: azt is megcsináltam amit Te írtál, de miután beírom a jelszavam, akkor azt írja, hogy Login incorrect
Jah és még valami. Azt hol lehet beálltani, hogy Firfoxban a backspacet ha megnyomom, akkor visszamenjen az előző oldalra?

-
bme
tag
Továbbra sem tudja senki, hogy miért fagy le az Ubuntu minden egyes újraindításkor?
-
bme
tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Nem találtam meg én sem, de sikerült működő megoldást találnom, úgyhogy most már szól szépen

Viszont van másik probléma :S
Ha újra akarom indítani a rendszert, akkor állandóan lefagy
Ez a probléma már a telepítés óta van (akkor fagyott le először, és azóta mindig. Csak restartkor)
Valakinek van valami ötlete? -
bme
tag
Sziasztok!
Tegnap raktam fel az Ubuntu 8.04-et és azóta nem sikerült rá hangot varázsolnom.
Realtek ALC660 @ nVIDIA MCP67/68 - High Definition Audio ControllerVan ötletetek, hogy hogyan bírhatnám szóra?
-
bme
tag
Sziasztok!
A Vista mellé szeretném feltenni at Ubuntut (Ubuntu 8.04 LTS). Sikerült bebootolnom a live cd-vel, szépen el is indul az Ubi, de mikor szeretném particionálni a winchesterem, akkor nem engedi a gparted, hogy logical-ról, átállítsam extended-re, az egyik partíciómról (a nagyobbikról, a kisebbiken a vista van) leválasztott 20 gigát. Mit tegyek szerintetek?
Alapból úgy van particionálva a vinyóm, hogy 40giga vista és a maradák pedig adat.
http://img357.imageshack.us/img357/7954/screenshotvh8.png
Elég ha 20 gigát leveszek az adatból, vagy kell még valami más is?
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest