Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha alap telepítés, akkor azt jelenti, hogy nem jön be a grub ablaka, hanem egyből splash képernyővel nyit. no, ez az a kettő, amit először szoktam kivenni, hogy kicsit informatívabb legyen.
gép bekapcs, mikor írja a grub, hogy press ESC, akkor nyomj neki egyet. a kurzor jó eséllyel az ubi során áll. itt e (mint edit), és a kernel kezdetű sorra ráállva újabb e, és a végéről kiszeded a quiet splash opciókat. enter, majd b (boot). ekkor már látod, hogy mit csinál, és mikor hal el a betöltés, vagy mi volt az utolsó dolog, amit meg tudott csinálni. no erre leszünk kíváncsiak.
-
Apollyon
Korrektor
Erre én is kíváncsi vagyok hogy csináltál hangot, Youtube videóknál szól hang, de ha elindítok egy mp3 számot akkor lejátssza, de nincs hang néma az egész így meg nem lehet zenét hallgatni. (SB Audigy 4, 5.1-es hfalakkal)
Más:
Telepítés után feltettem az ati drivert (Radeon 9600XT-m van) viszont nem nagyon műxik mert "szaggat" a youtubeos videó (olyan mintha elcsúsznának a kockák), így leszedtem az ATI (AMD) oldaláról a LINUXos drivert, el is indítja meg minden de ezt írja ki: [link]
Ez mit jelent? -
n0_gAboR
őstag
Maximum 4 particio lehet egy winyon.Max 4 primary, vagy 3 primary es 1 extended.
Extended-be kell lennie minimum 1 logical-nak, hogy hasznalhato legyen.
Extended-en belul sok logical particio lehet (felosztva az extended meretet).Tok mind1 hogy mire teszed az ubuntu particiojat, mindegyik fajtan mukodik. 20 GB boven eleg ha sok ramod van (2GB), ha akarsz hibernaciot, akkor erdemes RAM meretu swap particiot is csinalni.
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest