Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha alap telepítés, akkor azt jelenti, hogy nem jön be a grub ablaka, hanem egyből splash képernyővel nyit. no, ez az a kettő, amit először szoktam kivenni, hogy kicsit informatívabb legyen.
gép bekapcs, mikor írja a grub, hogy press ESC, akkor nyomj neki egyet. a kurzor jó eséllyel az ubi során áll. itt e (mint edit), és a kernel kezdetű sorra ráállva újabb e, és a végéről kiszeded a quiet splash opciókat. enter, majd b (boot). ekkor már látod, hogy mit csinál, és mikor hal el a betöltés, vagy mi volt az utolsó dolog, amit meg tudott csinálni. no erre leszünk kíváncsiak.
-
Apollyon
Korrektor
Erre én is kíváncsi vagyok hogy csináltál hangot, Youtube videóknál szól hang, de ha elindítok egy mp3 számot akkor lejátssza, de nincs hang néma az egész így meg nem lehet zenét hallgatni. (SB Audigy 4, 5.1-es hfalakkal)
Más:
Telepítés után feltettem az ati drivert (Radeon 9600XT-m van) viszont nem nagyon műxik mert "szaggat" a youtubeos videó (olyan mintha elcsúsznának a kockák), így leszedtem az ATI (AMD) oldaláról a LINUXos drivert, el is indítja meg minden de ezt írja ki: [link]
Ez mit jelent? -
n0_gAboR
őstag
Maximum 4 particio lehet egy winyon.Max 4 primary, vagy 3 primary es 1 extended.
Extended-be kell lennie minimum 1 logical-nak, hogy hasznalhato legyen.
Extended-en belul sok logical particio lehet (felosztva az extended meretet).Tok mind1 hogy mire teszed az ubuntu particiojat, mindegyik fajtan mukodik. 20 GB boven eleg ha sok ramod van (2GB), ha akarsz hibernaciot, akkor erdemes RAM meretu swap particiot is csinalni.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest