Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Aktív témák
-
B.DanY
csendes tag
Szerbusztok nem az első hsz szerint tettem fel a drivert de már át olvastam!
Viszont (most ez lehet nagyon gáz lesz) de nem nagyon tudom hova kell beirni ezeket a parancsokat pl apt! Most probálkozom eloszor ezen az oprendszeren
A vizuális effekteket szeretném beállitani találtam egy ilyen linket gondolom ezzel menni fog csak nem tudom feltenni [link]ezt irta ki amikor még semmit nem csináltam vele:
/usr/bin/restricted-manager '--enable' 'nvidia_new' futtatása root felhasználó nevében meghiúsult.Az alapul szolgáló hitelesítési mechanizmus (sudo) nem engedélyezi Önnek ezen program futtatását. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.És ilyen laptopom van: Processzor: Intel Core 2 Duo T7700 2.4GHz
Kijelző: 17" WSXGA+ (1680 x 1050)
Merevlemez: 120 GB S-ATA
Memória: 2 x 1024MB DDR-II 667MHz
Optikai meghajtó: DVD-Supermulti LS
Grafikus megjelenítő: nVIDIA Quadro FX 1600M 512MBköszi a válaszokat elore is
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok! Abba kérnék segitséget hogy felprobáltam tenni a linux7.10 et , és sikerult is de nem tudom elocsalogatni azokat a jo effekteket pl.: kocka meg ilyenek amiket tudd az op rendszer.
quadro fx 1600m em van ha esetleg vmi driver problémája van akkor azt hogy lehet rátenni ha letoltottem, a másik hogy linux alatt nem ismeri fel az optikai meghajtott nem csatolható médiát ir ki!!
elore is koszi a válaszokat
amugy hp 8710w a gépem ill laptopom
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest