Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Lenne egy elég idegesítő gondom
megnyitok bármit evolutionból pl xls stb
megnyílik az oppenoffice 3.2 de csak olvasható módban :S
hogy lehet ezt kikapcsolni, mert még a nyomtatási képet sem tudom módosítani csak ha lementem az egészet, vagy átmásolom egy másik üres file baelőre is köszi
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz body007 #28273 üzenetére
de régebben nem így ment egy jó ideig, csak valamelyik új verziónál csinálták ezt a baromságot bele
nagyon sok doksit kapok amiben csak 1-2 dolgot módosítok és küldöm is tovább mentés nélkül
napi 50 file-t nem akarok csak azért lementeni, hogy kinyomtathassam, mert egy margót nem tudok átállítani, vagy egy formátumot, hogy álló, vagy fekvő legyen a lapSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Kis gondom lenne a 10.10-es verzióval
10.4-et használtam eddig 3.2-es openoffice-al
most 3.2.1-van hozzá gyárilag és a függvényvarázsló nevű része úgy hibás ahogy van :S
bármilyen függvényt választok ki akkor a cella ahova klikkelek eddig pl A1 volt most A1:A1-et ír ki, de a nagyobb gond, hogy a sheetek közötti váltást nem érzékeli
azaz ha a sheet 2 re hivatkozok akkor nem írja bele a függvénybe, hogy sheet2 csak hogy A26 :S
ha nem a függvénytündért használom, hanem kézzel beírom a képletet akkor működik a dolog :Svalami ötlet
másik gépen clean install al is ugyan ez van, így verzióhibára gondolok, de frissítést nem adott ki az openoffice eddig :SKöszi előre is
-
JamesHun
addikt
sziasztok
az openoffice-s függvénytündéres gonddal senki nem találkozott?
-
JamesHun
addikt
sziasztok
hogy lehet egyszerűen feltelepíteni az openoffice 3.3 bétát magyar nyelvi packal megfűszerezzve
sajnos a 3.2.1 eléggé bugos kiadás és nem jön hozzá javítás :S
Köszi előre isSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz floatr #31496 üzenetére
szia
köszi a segítséget
tökéletesen felment a libreoffice, de itt is megvan az a hiba a függvényeknél :S
kezdem azt gondolni, hogy valahol van valami beállítása de nem találtam meg eddigvalakinek valami ötlete, hogy a függvénytündérnél ha bármelyik képletnél kijelölök egy mezőt akkor pl A1 helyett miért A1:A1-et ír és ha másik sheetre megyek át akkor a sheet nevét miért hagyja ki a cellakijelölésből?
nézegettem a beállításokat, de nem találtam meg hol lehet valami a kijelöléssel kapcsolatban :S
amúgy nagyon gyors ez a libre
Üdv
JamesSeriesX: JamesSHun
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest