- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Aktív témák
-
Nunder
őstag
Üdv!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy teljesen szűz Ubuntu 10.10-re milyen csomagokat kell feltelepítenem, hogy tudjak OpenGL grafikát programozni C-ben? GLUT könyvtárakat nem talál, és már tettem fel egy raklapnyit, de valahogy nem az igazi. Mikor fordítani próbálom (makefile-os fordítás), akkor a makefile-ban lévő egyik kapcsolót / -lXi / még mindig nem látja. Ezért elhatároztam, hogy legyalulok mindent és csak a szükséges csomagokat fogom feltenni. Ha valaki tud, kérem segítsen.
-
Nunder
őstag
Megpróbálom akkor ezt a 10.10-est, bár nekem tényleg csak C és C++ programozásra meg OpenGL-re kellene. Egyébként nem tudtam, hogy ennyire platformfüggő, ezért leírom, hogy min kellene futtatni. Windows Vista 32bites Home verzió futkos a notebookon, de mivel gyárilag fenn van a vinyón, ezért nem szeretném bolygatni a partíciókat. Ha megtennéd, hogy pár szóban leírod azt, hogy miként is működik a telepítés az általam kért módon akkor nagyon megköszönném.
-
Nunder
őstag
Üdv!
Olyan bajom van, hogy Virtual Box-al akarom indítani az Ubuntut Widnows alól, és a konfigurálás után egyszerűen megfagy a gép. Próbáltam a 9.04-es Ubuntut instalálni azzal a lehetőséggel, hogy alkalmazásként kezelje a Win, de akkor meg nem igazán látok belőle semmit. Kérdésem tehát: Melyik a legegyszerűbb módja annak, hogy a Linux Windowson fusson ablakban?
-
Nunder
őstag
Lenne egy apró kérdésem. VirtualBox-al Vista alatt futtatok egy Ubuntu 9.04-et, és az a problémám, hogy a rendszer csak 800x600-as felbontásban futtatja a Linux-ot. Kérdésem roppant egyszerű, lehet e ezzel kezdeni valamit, és ha igen hogyan. Legjobb lenne, ha 1280x800-as felbontásban tudna üzemelni a VB.
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest