Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
ati888
üzenetére
Nem egészen értem.
...tehát XP alatt középen ott van az egérmutató, de nem mozog az egérrel?Linux alatt pedig nincs egérmutató, de nem is mozog az egérrel.
Jól értem?
Ha igen, akkor valószínű egér csere a megoldás, mert XP alatt sem megy.Lehet, hogy megtört valamelyik ér a vezetékében, ekkor akár javítható is az eszköz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
az egér működött amúgy? másik egérrelki tudod próbálni? vagy az egeret másik gépen? a ps2 egeret gond nélkül kellene kezelnie. sőt, ha nincs mutatóeszköz, az x be se jön (legjobb tudomásom szerint...).
adsl: a 8.10-ben már az is ott van a hálózati beállítások között. ha nem jól láttam (nem igazán mélyültem bele, itthon router osztja a netet), akkor a pppoeconf lesz a te barátod.
-
zodo
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
Szia!
Én is kezdő vagyok e téren ,de ezt az írást követve símán fel tudod tenni és további hasznos dolgokat is megtudhatsz ami alap szükséglet a mindennapokban.
Telepítés végeztével az újraíndítás útán a "frissítés kezelő" által tett ajánlottakat feltettem.
Újabb újraíndítás követöen a "zárt meghajtók"-ra kattintva endedélyezheted a grafikus kártyád ( amit alapból felismer a rendszer ) ekkor letölti és telepíti a driverét,újraíndítás és kész.(ez a két alkalmazás ott fog visítani a fenti panel gyorsínditó tárában) Vagy pár hsz.-al fentebb olvashatod a "Envyng" telepítésének menetét a vga karidhoz.Internetet nem kell állítgatni (bár én routeren keresztül kapcsolódom) ,raktam már fell régebbi p3-as gépre is ,wifi-s adapterrel ahol a kötelező adatok megadása útán müködőképessé vált netkapcsolat,pedig nem vagyok valami pcguru.
Bíztos sikerül,sok sikert!
Ha tévedtem volna, hozzáértők javítsanak !
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Temu
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest