- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Erasmus #19615 üzenetére
Nem, egyáltalán nem lassú. Ismétlem: Minden tökéletesen működik. A 4gb-os pendrájvon nem foglal el 3 GB-ot, pedig még raktam rá progikat, amiket én gyakran használok. Szóval még letölteni is lehet rá, de én nem töltök rá semmit. Az operát használom böngészőnek. Abban beállítom, hogy mindent a memóriába írjon, kilépéskor meg törölje. Ezzel a módszerrel a pendrájv lámpácskája csak igen-igen ritkán villog. Vagyis sokáig ki fog tartani. Egyébként ext3-ra formáztam az egészet, vagyis nem adtam swappot. 2GB-al nem is kell neki szerintem.
-
róland
veterán
válasz
Erasmus #19596 üzenetére
Moblinhoz van külön ImageWriter.
-
válasz
Erasmus #19600 üzenetére
Nálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt.
Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest