Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Szia!
Tegnap délután próbáltam. Hát Én rengeteget szívtam vele! Amiket észrevettem hibák, problémák:
Klaunhcer kb. minden ablaknyitáskor hibaüzenetet adott,
K menüben hiába kattintottam bármire nem indult el, csak futtatás paranccsal tudtam elindítani,
Újraindításkor a menüből eltűnt egy-két progi
,
Szerintem lassú,
Rendszerbeállítások -ban nem tudtam beállítani az automatikus bejelentkezést, nem találtam "rendszergazdai mód gombot", futtatásba beírva kdesu használatával nem indult el, nem találta a parancsot,
Lehet, hogy én vagyok pancser, de nem tudtam az asztalra kitenni egy indító ikont sem (pl.: firefox vagy akármi),
A panelt beállítottam magamnak, csak a harmadik újraindításkor volt hajlandó megjegyezni,
A K menüre vonatkozóan nem találtam semmiféle szerkesztési beállítási lehetőséget,Alapjában véve Nekem nagyon tetszett a kinézete, kár , hogy elég sok idegesítő hiba van benne. Asztali effektek jók, igaz nem compiz, de aki nem akar egész nap kockát forgatni annak szvsz tökéletesen megfelel.
Még várok vele szerintem egy fél évet, akkor újra megpróbálom.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
,