Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
luciferc #7171 üzenetére
A "fizetős nagy" programok altalaban keves fuggoseget tesznek a programjaikba, tehat nem annyira rendszerfuggo (kiveve persze vmware meg ilyenek).
alien paranccsal at tudod konvertalni az RPM-et DEB-be, majd utana siman felteszed. Egyebkent nagyon sok commercial programhoz van deb verzio.
Egyaltalan melyik programra gondoltal te most konkretan?SuSE-t en azert nem szeretem, mert kurva lassu a Yast (globalis beallito alkalmazas), es a csomagkezelo is (igaz, ezen valtoztatnak majd a kovetkezo 11-es kiadasra). Viszont az artwork az sokkal szebb. Sztem maradj az Ubinal.
-
dr_strange
senior tag
válasz
luciferc #7171 üzenetére
Azért ez ma már annyira nem pontos szerintem, tekintve, hogy a SuSÉt jó pár éve megvette a Novell, ami a GNOME ma egyik legnagyobb fejlesztője (pl. Miguel de Icaza, a projekt elindítója is Novell alkalmazott ma tudtommal).
Sok nagy, fizetős programot tervezel használni Linux alatt?
Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest