Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia próbáltam ahogy leírtad de az a gond,hogy nem tudok a terminálba belépni ugyanis amikor bebotol a megjelenik az ubuntu nyitóképernyője utána bejön nVidia zöld jele és már itt mások a képernyő nem lehet tovább lépni hiába akarom a terminált előhívni nem reagál rá.Vagy ha reagál csak a monitoron nem látom mert tovább nVidia jelét látom és,hogy hangyás a monitor.Utána reset gombbal tudok csak kilépni és csökkentett módban a -dpkg opcióval indítok az lefutót akkor felajánlja,hogy egy entert nyomjak és indítsam ell -resum módban.Ez után elindul az ubuntu az az érdekes,hogy a eszközmeghajtók között sem érzékeli a nVidia kártyát ami egy 9600GT,kiírja nincsen ezen a rendszeren zárt meghajtók
.
-
korcsi
veterán
3 particióm van, egy / (sda2) egy wines /home/we/win (ntfs; sda1) és egy "adat" /home/we (sda3) ami nálam a saját home particióm, ezen van minden adatom és a programok beállítása.
Telepítés után mindenki egy partición volt és mountolás nélkül működött a rendszer.
Nem az a lényeg, hogy mountolással vagy anélkül minden a helyén legyen a rendszerben a könyvtárfában?
Valszeg én nem értem a dolgot és partizán akcióban a józan paraszti eszemre hagyatkozva oldom meg a dolgokat.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest