- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
wuuk23
csendes tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem lehet hogy megállt a ventid a VGA-n vagy a procin? Esetleg "memory leak"?(ha jól tudom akkor ez valami NVidia bug)
Egyébként nálam a hardy teljesen stabil az aláírásomban látható konfiggal... sőt ami számomra a legmeglepőbb gyorsabb egy 8 éves Maxtor winyón(5400rpm) mind egy hiper-szuper WD-n az XP....Először kb egy éve a 6.10-es UBI-t raktam fel első Linuxomnak...1 hét és váltottam vissza XP-re...És most a 7.10-et raktam fel kb 1 hónapja...csak ámultam a sok változáson
de a hardy az már majdnem Dektop
informatikai végzetség nélkül elboldogulok vele.
Szerintem 1 év múlva
minden smerősönek ajánlani fogom az M$ helyett ... iszonyatos fejlesztői munka állhat mögötte, nem beszélve a community-ről (ubutu.hu-t szoktam olvasni és ott nagyon segítőkészek az emberek)Egyébként lenne 2 kérdésem:
Át tudom valahogy költöztetni a rendszerem a gyosabbik winchesteremre? nem akarok ujratelepíteni....
a 32bites rendszert átalakíthatom valahogy 64-esre? nyerek ezzel valamit is?
Aktív témák
- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a hardy az már majdnem Dektop
informatikai végzetség nélkül elboldogulok vele.