- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Megállni biztos nem, s mint írtam memóriát néztük, nem volt vele semmi extra.
Át lehet költöztetni, ha nem tévedek, elég egyszerűen a fájlokat átmásolni, grubot átírni majd újrafelrakni mbr-be, illetve talán fstabot kell még átírni. De ezt csak fél-laikusként mondom, lehet tévedek
64 bitre átállás:
röviden: lehetséges
hosszabban: lehetséges, de értelmetlen, ráadásul egyszerűbb újratelepíteni 64 bitesként, mint átállniGyakorlatilag mindent újra kell rakni, szóval egyszerűbb akkor már home mappát lementeni és visszaállítani újrarakás után. De értelmetlen, mert átlagfelhasználásnál gyakorlati változást nem hoz, azonban elég sok inkompatibilis driver lehet, szóval nagyobb az esélye, hogy szivás van vele.
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom mi lenne a legegyszerűbb de tegnap vissza tudtam állítani az Acronis vinyó/particio mentő programjával a rendszert.
Ez annyit tesz, hogy lementettem a rendszeremet amikor feltelepítettem + 1-2 beállítás és mikor tönkre vágtam az ubuntut akkor az alap állapotot amit mentettem + a beállításokat mindent visszahoz.
Ezzel át tudod költöztetni az egyik vinyóról a másikra is.32-ről 64-re (bit) nem hiszem hogy tudsz állítani de nem vagyok benne annyira, hogy 100%-ra mondjam.
Tud érdekességeket a linux.
Sose lehet tudni.
Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Vírusirtó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest