Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez konkrét példa: van egy barátom, vett új gépet, megbeszéltük linux lesz rá. Elmentem hozzá, segítettem gépet összerakni, linuxot feltelepíteni, alapdolgokat beállítani (s kaptam közben egy finom ebédet is
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).