Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ah késő volt, a felét lehagytam amit akartam írni
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).Amúgy nekem a total commandert helyettesítő program hiányzik nagyon linux alól. Igen tudom, krusader meg gnome commander, de azok a tc képességeinek a felét sem tudják. Persze tudom ennek a hátterében az áll, hogy parancssor linux alatt ezerszer hatékonyabb, s aki igazán profi az azt használja, aki meg kevésbé annak elég lehet a fentebb írtak is, csak én lusta vagyok beletanulni parancssorba

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).