- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
"1. cad van"
Aki nem ezzel foglalkozik, úgysem fogja megérteni, hogy az ku***ra nem elég, hogy CAD van. Mivel a dwg nem nyílt formátumú, az Autodesk Autocad használata számomra elengedhetetlen. Nem elég az, hogy más meg tudja nyitni, meg talán tudja kezelni, 100% kompatibilitás kellene. Aztán ott van az Inventor. Na arra mondjon valaki Linux megfelelőt, ha tud... de nem, nem lesz, a professzionális felhasználásra készült 3D tervező programok bizony Windows-ra íródnak.core2: engem pl. a hideg kiráz az emulálás szótól már eleve
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen. -
vamzi
senior tag
igen mindenki a cad-ot és a gimp-et hozza fel, nekem is megfordult a fejembe, de mivel mindig ez hangzik el.még az abbyword öt is idevenném, mert ezeket szokták együtt emlegetni.bevallom neked csak a felhasználói programokra tudnék hirtelen alternatívákat mondani, mert nem nagyon dolgozok a gépen.am persze nem azt jelenti h nem maszekolok.de weblapszerkeztésre pölö bluefish-t haszálok.általában weblapokkal maszekolok meg egykét forráskód.ezekhez meg nem kellenek extra bonyolult programok.weblaphoz megtenné egy gedit it
mint a forráskódoknak is.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen.
(Mondjuk az egy elég jól használható port)
mint a forráskódoknak is.