Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz Kendek #48443 üzenetére

Ööö, egészen biztosan bit to bit másol a dd akkor is ha csak image-et csinálok? Én a leírást nem így értelmeztem, lehet, akkor vmit elnéztem. Én úgy értelmeztem, hogy csak hdd klónozás esetén bit to bit, egyébként az image-be csak a használt szektorokat másolja.

Annál a megoldásnál, amit én keresek a lényeg tényleg az egyszerűség és a gyorsaság, meg a korrektség, semmi más, de tényleg semmi más. Nem gond az sem, hogy mekkora lesz az image (320-as vinyón szép bőségesen elfér jó pár belőle), vagy tele lesz érdektelen dolgokkal... Nem számít a profizmus, a kiélezettség, semmi, csakis a gyors és korrekt visszaállítása mindennek, de tényleg mindennek gáz esetén. Ezért nem számít az, hogy ki lehessen válogatni, mit tegyen vissza, meg sajnos így az az egyébként persze hasznos feature sem lenne kihasználva, hogy magától tudja, mit kell visszarakni, mit nem. Nem intelligens proggy kell, hanem egy kis, ütős vadállat, ami tarol. :)

Egyszerűen szólva: ha gáz van, gyalulok mindent és megy fel egyben az egész cucc, nem finomkodok vele, meg nem állok neki szemezgetni. A lényeg, hogy kb. 10 perc alatt fent legyen minden, de minden és induljon a szerver.

Az, hogy mennyi idő alatt menti, jóformán érdektelen, hiszen közben műxik a szerver és nem 3th party proggy-ról van szó a dd esetén. A lényeg a visszaállítás sebessége, erről dd esetén persze még nem hallottam infót. :F

Aktív témák

Hirdetés