Aktív témák
-
Linuxra wipe programot sajna nem ismerek, én ezt tenném:
Win alatt letörölsz mindent, ami nem kell: programfiles, doc&settings ürít.
CCleaner telepít, abban van wipe white space, az felülírja párszor 0 és 1 -el az üres területeket. Pár óra, kész. Utána Live CD-ről GParted, a vinyón új partíciós tábla létrehozása... ezután max a csupasz win rendszered tudják visszahozni, nagyon drágán. -
Sweet Lou 6
addikt
egy tipp, mert nem vagyok annyira hozzáértő a témában, de ha mondjuk törlöd a partíciós táblát, majd egy újat hozol létre, az nem jó?
Szerk.: megtaláltam
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyetha egész partíciót akarsz:
sudo apt-get install wipe
és utána
sudo fdisk -l
meghajtó nevét kideríted.
sudo wipe /meghajtó neve/ha csak mappákat:
sudo wipe /dev/sdb1/könyvtár/fájl
Aktív témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Sorozatok
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyet