Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mzx
senior tag
..ja , a beav: egy binary szerkesztő... abi-t frissitettem, továbbra se bírja a DOC-ot... :S a WV nem jelent meg a menüben, futtatásban meg kb 15 wv kezdetűt ad ki...
Amit linkeltél, antivword, meg letöltődött tar.gz formátumban, nem tudom, mit jelent, azt'szem tömöritett (sorry, alapszintnél jobban nem fejlesztem magam linuxban), kicsomagoltam, meg is tette, de innentől megállt a tudományom
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek? -
mzx
senior tag
(#46388) ViZion: Sorry, igyekszem ezentúl elkerülni a flood-ot... Amúgy alant amit tudtam, 5 percen át szerkesztettem, vissza lehet nézni, van, amit négyszer irtam át.
Abban viszont igazad van , hogy lehet egyszerre több ember felé reagálni egyetlen hsz-ben is - most imígyen próbálom.
Köszi h felhivtad figyelmem erre, így tényleg praktikusabb (csak kényelmetlenebb
).(#46389) hcl: wv és beav szövszerkesztőket dobja ki. Letöltöttem az általad jelöltet, de előbb telepitem ezeket.
Köszi. 
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek?
Köszi.