- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
mzx
senior tag
..ja , a beav: egy binary szerkesztő... abi-t frissitettem, továbbra se bírja a DOC-ot... :S a WV nem jelent meg a menüben, futtatásban meg kb 15 wv kezdetűt ad ki...
Amit linkeltél, antivword, meg letöltődött tar.gz formátumban, nem tudom, mit jelent, azt'szem tömöritett (sorry, alapszintnél jobban nem fejlesztem magam linuxban), kicsomagoltam, meg is tette, de innentől megállt a tudományom
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek? -
mzx
senior tag
(#46388) ViZion: Sorry, igyekszem ezentúl elkerülni a flood-ot... Amúgy alant amit tudtam, 5 percen át szerkesztettem, vissza lehet nézni, van, amit négyszer irtam át.
Abban viszont igazad van , hogy lehet egyszerre több ember felé reagálni egyetlen hsz-ben is - most imígyen próbálom.
Köszi h felhivtad figyelmem erre, így tényleg praktikusabb (csak kényelmetlenebb
).(#46389) hcl: wv és beav szövszerkesztőket dobja ki. Letöltöttem az általad jelöltet, de előbb telepitem ezeket.
Köszi. 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek?
Köszi.