- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
THX!
Mindenki: Egy kis félreértés volt ATI ügyben mert én az Ubuntuban lévő zárt meghajtókból raktam fel mert azt ajánlotta...
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx... 
Utána úra raktam a Vista mellé és következő újraindításnál (úgy, hogy nem configuráltam a GRUBot kaptam egy ilyet:GRUB Error: 17
Gondolom ha nem lenne a Vistám, és az egész lemezt megkapná az Ubuntu akkor nem lenne ilyen gond?
Akkor mégegyszer!
Melyiket válasszam?:1. A Zárt meghajtós dolog kilőve!
2. fglrx
3. Automatix2 vagy Envy
4. Az ATI.com-ról letölthető 8.2-es driverÜdv. core2
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx...