- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
neverDell
üzenetére
Az a baj, hogy én tettem már fel ilyen régebbi drivert Debian 5-re meg Ubu 9.10-re is, de akkoriban még az ATI driverek egyenlőek voltak a semmikkel. Felraktam a drivert aztán 5mp-enként elment a kép 2mp-re meg ilyenek, szóval halál volt az egész. Leszedtem a drivert akkor egyből megjavult. Amikor a 8.10-nél még a DRI1 infrastruktúra volt, akkor a 3D jó gyors volt az open driverrel is.
Amúgy az a poén, hogy a Linuxnak elvileg régebbi gépeken kéne jobban működnie, mert azon már minden kitesztelt meg megvannak a doksik hozzá, aztán nálam csak a használhatatlanságig fajult a helyzet. Régen pedig úgy örültem, hogy a 8.04 LTS-en megy minden normálisan és ennél már csak jobb lesz, de sikerült mindent elrontaniuk és azt elérni, hogy muszáj egy Windowst feltennem. Régi disztrónál meg nem maradhatok, mert nem támogatott és a progikhoz sincs PPA.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest