Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
válasz
pinnacle #40778 üzenetére
Jah, nekem ezt ne köszönd, én leginkább csak a Rendszermenttet biztosítottam hozzá (és nem kifejezetten hozzá), meg pár technikai tanáccsal szolgáltam. Ilyen rendszert bárki más is össze tud dobni, hiszen csak beállogatás kérdése, majd az általam készített alkalmazással pár gombnyomással elkészíthető belőle a .iso fájl.
Persistent módban az első indítás technikai okok miatt kicsit lassabb, majd aztán már pörgősebbre vált. Az isolinux menü konfigurálásával elhagyható a persistent mód akkor, mikor nincsen rá szükség. Ehhez vagy mindig az indítóparaméterek közül törlöd ki, vagy mivel penről van szó, bármikor beszerkeszthetsz egy külön indítót is hozzá. Technikai segítséget szívesen nyújtok hozzá ha nem tudnád, hogy miként kell eljárni.
A rendszert a Rendszermenttel lehet telepíteni, a menüben megtalálod az indítóját. Particionáláshoz használd a GPartedet, majd a telepítőnél megadhatod a felhasználói és gépadatokat. Aztán már csak a használandó partíciókat kell kiválasztani meg pár beállításról lehet még dönteni, és indulhat is a telepítés. De azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy minimális Linuxos ismeretekkel kell rendelkezni hozzá.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest