- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
kovaax
üzenetére
Hell! \m/
Mondok megnézem nouveau driverrel mit tud a lelkem. A további illesztőprogramok-ban kettőt hoz fel nekem:
NVIDIA gyorsított grafikus illesztőprogram (Verzió: 96) [Ajánlott]
NVIDIA gyorsított grafikus illesztőprogram (kiadás utáni frissítések) (Verzió: 96-updates)Eredetileg az első volt csak aktiválva, utána felraktam kézzel (=ráklikkeltem amikor megtalálta) a másodikat. Ezzel nem jó a képfrissítési frekvencia. Leszedtem a másodikat, és most erre azt mondja, hogy "Az illesztőprogram nincs aktiválva.". Az elsőre meg azt mondja, hogy "Az illesztőprogram másik verziója használatban van." Mindkettő előtt szürke a pötty. Az Xorg.0.log szerint az NVIDIA drivert használja továbbra is.
Kérdésem egyszerű: hogyan lehet leszedni az NVIDIA drivert?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest