Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• floatr

veterán

válasz ngabor2 #39688 üzenetére

Ezeket a lassulós dolgokat télleg nem értem. Minden egyes alkalommal ezzel a módszerrel telepítettem az újabb kiadásokat, és a natty-hez képest sokat gyorsult minden. A leggázosabb a natty-ben a login volt, elmentem közben KV-t főzni :)

A unity is frappánsabb lett, dehát ez szubjektív. Korábban sokat filóztam rajta, hogy mi legyen, mert én is nagyon hozzászoktam a paneles cucchoz. Egyrészt látható volt, hogy ennek az irányzatnak már annyi, az XFCE meg nem tud elég lenni, és ráadásul valóban kicsit unalmas a felület. A dokkokkal már korábban is szemeztem, de nem tudtam rávenni magamat akkor a huzamosabb használatukra. Azt lehetett látni, hogy a gnome shell-t legalább annyira fafejűen nyomatják, mint a kde4-et, meg azt is, hogy a unity-vel hosszútávú tervei vannak a canonicalnak. Mivel nekem sem a kde4 nem pálya, és a GS mesekönyv feelingje sem jön be, bepróbálkoztam ezzel a csodával, és meg tudtam szokni.
    Most már használom olyan gördülékenyen, mint korábban a paneleket, és érdekes módon a család sem jött zavarban, amikor idetévednek a gép elé. Nekem ez egyre inkább amolyan műkifogásnak tűnik, hogy használhatatlan.

Nem próbálkoztam azzal, hogy megállapítsam automatikusan ezeket a dolgokat. Egy txt-be összeszedtem 5 perc alatt, hogy mit kell telepíteni az alapon kívül, meg pár hálózati és egyéb beállítás, aztán belevágtam. Egyedül a chromium tárolt jelszavai vesztek el, de azokat visszaküzdöttem levelezés alapján :)

Aktív témák

Hirdetés