Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezeket a lassulós dolgokat télleg nem értem. Minden egyes alkalommal ezzel a módszerrel telepítettem az újabb kiadásokat, és a natty-hez képest sokat gyorsult minden. A leggázosabb a natty-ben a login volt, elmentem közben KV-t főzni

A unity is frappánsabb lett, dehát ez szubjektív. Korábban sokat filóztam rajta, hogy mi legyen, mert én is nagyon hozzászoktam a paneles cucchoz. Egyrészt látható volt, hogy ennek az irányzatnak már annyi, az XFCE meg nem tud elég lenni, és ráadásul valóban kicsit unalmas a felület. A dokkokkal már korábban is szemeztem, de nem tudtam rávenni magamat akkor a huzamosabb használatukra. Azt lehetett látni, hogy a gnome shell-t legalább annyira fafejűen nyomatják, mint a kde4-et, meg azt is, hogy a unity-vel hosszútávú tervei vannak a canonicalnak. Mivel nekem sem a kde4 nem pálya, és a GS mesekönyv feelingje sem jön be, bepróbálkoztam ezzel a csodával, és meg tudtam szokni.
Most már használom olyan gördülékenyen, mint korábban a paneleket, és érdekes módon a család sem jött zavarban, amikor idetévednek a gép elé. Nekem ez egyre inkább amolyan műkifogásnak tűnik, hogy használhatatlan.Nem próbálkoztam azzal, hogy megállapítsam automatikusan ezeket a dolgokat. Egy txt-be összeszedtem 5 perc alatt, hogy mit kell telepíteni az alapon kívül, meg pár hálózati és egyéb beállítás, aztán belevágtam. Egyedül a chromium tárolt jelszavai vesztek el, de azokat visszaküzdöttem levelezés alapján

Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest