Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Korán ittam a medve bőrére, azzal a különbséggel nekem legalább elindul a rendszer. Igaz nem minden indul el. Ubuntu start bejön, csak nem csinál semmit, film elindul, legalábbis a hang a kép nincs sehol. Olyan érzésem van mintha nem minden alkalmazás akarna 1280X800 futni
Más próbáltam terminált nyitni, de nem igazán qwerty a bill. S (é), U(f),D(h), O(s). -
sonar
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Konzolod-od van?
nyomd le a Ctrl+Alt+F1 (F2-F6) gomb kombinációt
aztán ha van akkor:
sudo apt-get install ubuntu-desktop
És elvileg újra rakja. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Remélem volt visszaállítási pontod. Amúgy frissítés előtt mindenképpen ellenőrizd a beállított kiszolgálót, alapértelmezett magyarral nem sok sikerre számíthatsz.
Aktív témák
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Más próbáltam terminált nyitni, de nem igazán qwerty a bill. S (é), U(f),D(h), O(s).