Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
válasz
róland
üzenetére
Mások meg esküsznek, hogy a kiadásban szállított az etalon, az a legstabilabb, azzal mindegy megy.
Én meg biztos vagyok benne, hogy a számítógép hardveres felépítésétől erősen függ a dolog. Lehet, hogy a 3.0.4-es vanillával csudajó megy a Pisti gépe, majd felfrissítik 3.0.6-ra és máris nem működik megfelelően az XYC típusú vezeték nélküli hálózati vezérlője, mert olyan kódot toltak be hozzá amit nem teszteltek le megfelelően. Ilyen előfordult már, de természetesen az ellenkezője is, mindkettővel találkoztam (persze nem feltétlenül erről a hardverelemről van most csak szó).
Aktív témák
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minecraft
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi