- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
válasz
róland
üzenetére
Mások meg esküsznek, hogy a kiadásban szállított az etalon, az a legstabilabb, azzal mindegy megy.
Én meg biztos vagyok benne, hogy a számítógép hardveres felépítésétől erősen függ a dolog. Lehet, hogy a 3.0.4-es vanillával csudajó megy a Pisti gépe, majd felfrissítik 3.0.6-ra és máris nem működik megfelelően az XYC típusú vezeték nélküli hálózati vezérlője, mert olyan kódot toltak be hozzá amit nem teszteltek le megfelelően. Ilyen előfordult már, de természetesen az ellenkezője is, mindkettővel találkoztam (persze nem feltétlenül erről a hardverelemről van most csak szó).
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest