Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Siroichi
üzenetére
A vga driver telepitve van? Ha nincs, akkor ennek a topicnak az 1. hozzászólásában megtalálod, miként telepitheted.
Kephamos
Nekem pedig segített rajta
ngabor2
nekem sima dsl netem van nem adsl.a pr-telecom szolgáltatónál vagyok.a sudo pppoeconf-ot már próbáltam.De a mindig hibával leállt.ma megint lefutattam, h betudjam másolni a hibát és eddig 4 eszközt talált meg, de ma már csak 3at(szerkeztgettem kicsit a config filet amibe a hálózati kártyákat lehet beállítani, h miként kérje le a címet és az eth1-et átírtam eth0ra mivel nekem azon kéne a net.de lehet inkább visszaszerkeztem)net sajna nagyon nincs.semmigéle címet nem hajlandó lekérni.ha a hálózati segédeszközökben nézem, akkor az eth0 eszközön ipv6-os ip-m van és semmi több.
Jah és a hibaüzi:Megvizsgáltam 3db interfészt, de a szolgáltatótól sajnos nem kaptam választ. Kérem ellenőrizze a hálózat és modem kábelét.Lehetséges ok még, hogy egy másik pppoe folyamat fut, ami lefoglalja a netet.
Beirtam a pon dsl-provider-t de csak krix kraxokat ir ki: ~?}#?!}!}!} satöbbi satöbbi.és nem igazán látom hol a vége ennek
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest