- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Nem tudom, mi stimmelt ebből, hiszen végig azt állítottad, hogy létrehoz egy 100 megás partíciót, vagy pedig az első és legelső és the first partícióra pedig mindenképpen másolgat rendszerfájlokat, és az nem létezik, hogy ne úgy legyen, és kész.
Nem értem, miért vagy képtelen elfogadni az én érveimet is, miért kell feltétlenül megcáfolni mindenben."Ezekszerint, ha egy HDD van de az első partícióra nem fér el a win"
Attól még a rendszerfájlokat arra a bizonyos első partícióra is másolhatná. De nem tudta, mivel akkor még nem is formáztam. De ezen az elven még akár magától is formázhatta volna, ha már szerinted ennyire ragaszkodik ahhoz az első partícióhoz...
"A C-re raktad, nem azt hoztad először létre, oda tette a boot fájlokat. Ennyi."
Igen, tehát magyarul pont nem úgy van, ahogy mondtad, hogy van.
"Ha bent lett volna a linuxos HDD, akkor arra próbálta volna telepíteni a fájlokat, sikertelenül."
Vagy pl. lehet, hogy nem?
"Dugj fel egy vinyót SATA1re, egyet SATA2re, töröld el az összes partíciót, hozd létre őket fentről lefelé, tedd fel a sata2re a wint és nézd meg hova teszi a boot fájlokat. Látni fogod, hogy a sata1en lévő első partícióra tette (ettől még a sata2es partíció lesz a C, mert Vista óta már mindenképpen a rendszer hdd lesz a C). "
Köszi az ajánlatot, de vizsgaidőszakban más elfoglaltságom is van.
De ha Te megcsinálod, akkor illusztráld már képekkel légyszi, és próbáld meg úgy is, hogy ne feltétlenül így legyen, mert érdekel, hátha mégis van mód arra is.
Ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül ragaszkodna ahhoz a partícióhoz, sőt.
Inkább arra gyanakodnék, hogy az AKTÍV megjelölésű partíciókat keresné. Vagy a tököm tudja, ez csak spekuláció, én nem állítok úgy semmit, hogy vitathatatlannak próbáljam beállítani.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NIOH 3
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- DJI topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest