Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Én se tudom, nálam miért nem muűködik úgy az ImageMagick, meg az egész oldal fényképezése a bizonyos ebook kapcsán, bár utóbbi esetén lehet, h félreértettük egymást?
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
Esetleg az oka az lehet, h én Lubuntu -t használok?
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)
Egyébként zavarba ejtő, hogy annyira nagyon segitőkész vagy. Hála neked!
Kendek még rajtad kívül, aki annyira odaadóan szokott -bizonytalan techinkai ismerteimet korrigálandó és kiegészítendő- kérdéseimre készséggel felelni.
Nagyon rendik vagytok. Meg persze mindenki, akik segítenek nekem, meg eleve egymásnak.
Kár, h az én tudásom nem elég ahhoz ,h hathatósan segíteni tudnék másnak... :S
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)