Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
floatr
üzenetére
Közben elkezdtem használni a XFCE-t, és baromira megtetszett. A gnome/KDE működéséhez képest iszony fürge, és a beállítások kiismerése után csak pár kisebb nehézségbe futottam bele:
-- nem tudom beállítani a KDE-s alkalmazások stílusát/betűtípusát
-- a thunar nem kezeli a GVFS-t, így nem tudok röptében behúzni pl. SMBFS vagy SSHFS alapon filerendszereket.Az érdekessége a gnome/KDE után, hogy a desktop váltás még kompozit módban is úgy műxik, hogy "minimalizálja" az ablakokat, amik nem az aktuális desktopon vannak. Ezt abból tudom, hogy az ATI driver kínos másodperceket rászámol egy desktopváltásra compiz használatakor, dehát ez máshol sem volt jobb. Itt annyi a difi, hogy matatás nélkül nem vágja telibe a memóriát nem látható ablakok mocskaival feleslegesen.
Aktív témák
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest