Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyelőre lekapcsoltam... Live: a telepítő felület leginkább egy live cd-ről fut, igaz, gondolom kevesebb dologra van szüksége - na de így is remekül fennállt a probléma. Holnap még kínomban szerintem kipróbálok egy 8.10-et, meg egy másik egeret, vagy egy kubuntut...
De nincs mihez kötnöm, nincs hibaüzenet, viselkedés, csomag, bármi, ami okozhatná, rákeresni nem igazán tudok... ez lenne megoldás, na de hát ahány ember, annyi megfogalmazás, ha egyáltalán van ilyen másoknál is, és indítottak neki valami thread-et. Lehet kéne nyitnom/keresnem egyet ubuntuforums-on...
Volt, hogy úgy használtam, hogy minden bekapcs után nyomtam egy X restartot egyből, és akkor nem volt gond (azt hiszem), máskülönben bekapcs után nem ment jól. Aztán volt, hogy "elmúlt" a gond.
Esetleg tegyen valami InputDevice (vagy mi is az) bejegyzést az xorg-ba? Alapből tudtommal egyik rendszeren sincs, eddig sem írtam, eddig sem volt gond... de lehet segítene.
Nem tudom, mi változik az Xrestart után, mert talán az összes esetben, ezután elmúlt a gond... Csak ott lesz valami gubanc.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest