Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Siriusb #24072 üzenetére
Egyelőre lekapcsoltam... Live: a telepítő felület leginkább egy live cd-ről fut, igaz, gondolom kevesebb dologra van szüksége - na de így is remekül fennállt a probléma. Holnap még kínomban szerintem kipróbálok egy 8.10-et, meg egy másik egeret, vagy egy kubuntut...
De nincs mihez kötnöm, nincs hibaüzenet, viselkedés, csomag, bármi, ami okozhatná, rákeresni nem igazán tudok... ez lenne megoldás, na de hát ahány ember, annyi megfogalmazás, ha egyáltalán van ilyen másoknál is, és indítottak neki valami thread-et. Lehet kéne nyitnom/keresnem egyet ubuntuforums-on...
Volt, hogy úgy használtam, hogy minden bekapcs után nyomtam egy X restartot egyből, és akkor nem volt gond (azt hiszem), máskülönben bekapcs után nem ment jól. Aztán volt, hogy "elmúlt" a gond.
Esetleg tegyen valami InputDevice (vagy mi is az) bejegyzést az xorg-ba? Alapből tudtommal egyik rendszeren sincs, eddig sem írtam, eddig sem volt gond... de lehet segítene.
Nem tudom, mi változik az Xrestart után, mert talán az összes esetben, ezután elmúlt a gond... Csak ott lesz valami gubanc.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Motoros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest