Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #23920 üzenetére
Azt a pendrive-t amin a jelszó van nem viszem magammal sehova, tehát igen kicsi a valószínüsége annak, hogy elhagyom.
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár itt azt írják, hogy arra is képesek. Nehéz jó megoldást találni.
-
upszilon
őstag
válasz
Sk8erPeter #23920 üzenetére
Én például még sohasem hagytam el semmit. Sem pénzt nem vesztettem el, sem padig értéktárgyat. Viszont internetes betörésben többször volt már részem. Vírustámadásban is. Rengetedszer. Ráadásul ezek csak azok az esetek amiről tudok. Valószínűleg sokkal több -lehethogy akár két nagyságrenddel is több- az, amiről nincsen tudomásom. Úgyhogy ez a beszólásod -az én tapasztalataim szerint- egy orbitális baromság volt...
Aktív témák
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest