Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Azt a pendrive-t amin a jelszó van nem viszem magammal sehova, tehát igen kicsi a valószínüsége annak, hogy elhagyom.
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár itt azt írják, hogy arra is képesek. Nehéz jó megoldást találni. -
upszilon
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én például még sohasem hagytam el semmit. Sem pénzt nem vesztettem el, sem padig értéktárgyat. Viszont internetes betörésben többször volt már részem. Vírustámadásban is. Rengetedszer. Ráadásul ezek csak azok az esetek amiről tudok. Valószínűleg sokkal több -lehethogy akár két nagyságrenddel is több- az, amiről nincsen tudomásom. Úgyhogy ez a beszólásod -az én tapasztalataim szerint- egy orbitális baromság volt...
Aktív témák
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár