Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Azt a pendrive-t amin a jelszó van nem viszem magammal sehova, tehát igen kicsi a valószínüsége annak, hogy elhagyom.
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár itt azt írják, hogy arra is képesek. Nehéz jó megoldást találni. -
upszilon
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én például még sohasem hagytam el semmit. Sem pénzt nem vesztettem el, sem padig értéktárgyat. Viszont internetes betörésben többször volt már részem. Vírustámadásban is. Rengetedszer. Ráadásul ezek csak azok az esetek amiről tudok. Valószínűleg sokkal több -lehethogy akár két nagyságrenddel is több- az, amiről nincsen tudomásom. Úgyhogy ez a beszólásod -az én tapasztalataim szerint- egy orbitális baromság volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár