Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Sajnos nem megy elakadtam mert ezt írja ki
észletek: Nem sikerült a gyermekfolyamat („/usr/lib/jvm/java-6-sun-*/bin/java”) végrehajtása (Nincs ilyen fájl vagy könyvtár).A jvm mappáig eljutottam de ott 2 db java könyvtár van a java-6-sun és java-6-sun-1.6.0.15.Inem nem tudok tovább menni. -
qwertly
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Szia köszi a választ,addig eljutottam,hogy az indító ikon létre hozása és a parancstallózása de utána elvesztem a sűrűben
.Mert akár,hogy akartam betallózni a jDowloand jar fájt nem találtam meg,pedig a gnome commanderrel sikerült megtalálni de amikor tallózni akartam ott már nem ment.Most a te általad leírtak szerint megyek így talán sikerülni fog. -
Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
észletek: Nem sikerült a gyermekfolyamat („/usr/lib/jvm/java-6-sun-*/bin/java”) végrehajtása (Nincs ilyen fájl vagy könyvtár).A jvm mappáig eljutottam de ott 2 db java könyvtár van a java-6-sun és java-6-sun-1.6.0.15.Inem nem tudok tovább menni.
.Mert akár,hogy akartam betallózni a jDowloand jar fájt nem találtam meg,pedig a gnome commanderrel sikerült megtalálni de amikor tallózni akartam ott már nem ment.Most a te általad leírtak szerint megyek így talán sikerülni fog.