Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nekem sajnos a 9.10 néha fagy (REISUB megyen) egy Fujitsu Siemens Scenic n600-on (nem tudom tovább pontosítani a néhát, mert elég ritkán használom a gépet). Mindig az első 10 percben fagy meg, ha ezt kibírja, akkor fut szépen (mondjuk egy napnál tovább nem hagytam bekapcsolva sosem). Tippem szerint az X körül van valami bibi, mert már történtek érdekes dolgok (nyomot hagyott az egér, meg random egérkurzorom lett, vagy éppen lefagyott az X, de át tudtam menni szöveges konzolra), most a napokban megismert ppa-s frissítést feltoltam X-ileg, és azóta nem volt semmi. (Egy egész rövid ideig volt rajta 9.04 is, az sosem fagyott, de ez statisztikailag kétséges kijelentés, mert max 5 boot-ot élt meg.)
-
Még egyébként: szerver célokra inkább ajánlom a 8.04-et, ez ugyanis 5 évig támogatott kiadás, vagy várd meg a 10.04-et, az is ilyenfajta lesz.
MOD: még egy apróság. Ebben a threadben szépen kivesézik, körüljárják az apró rendszer építésének mikéntjét.
-
Nagytalp
senior tag
Az attól függ mennyire nyúlsz bele a rendszeredbe. Szerintem a stabilitását max kernel szinten lehet borítani. Fagyás nálam az utóbbi években stabil verzióval nem fordult elő.
A mostani rendszerem még béta korszakból frissített és maradt benne egy bug ami rendszerindításnál jelentkezik. Olyankor másik kernellel kell bootolnom
.
De mint mondtam egy eddig is stabil rendszer piszkálás nélkül továbbra is stabil. Szerverre nagyon megbízható.
-
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest