Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
harry
veterán
FTP: Az volt a gondom, hogy távolról elérve lassú a mappaváltás, néha befagy, főleg, ha fileátvitel van a háttérben, és úgy akarok mászkálni a mappák között. Most megnéztem otthonról, tapasztaltak:
Ha a belső hálós IP-re csatlakozok, akkor nem megy el a routerig, hanem az előtte lévő gigabites switch-en keresztül megy, szépen úgy 50Mbit/s sebességgel, nincs semmi lassulás.
Ha a külső IP-re (illetve dyn. domain címre) csatlakozok, akkor biztos, hogy a routeren keresztül vezet az út, már csak a 7MB/s-es (belső 100mbit) átviteli sebességből ítélve is, de szépen megy, gyorsan tudok mászkálni a mappák között, nincs belassulás.
De ugye utóbbi esetben nem megy át a wan porton, nincs natolás, port átirányítgatás, stb. Most akkor a router net felé néző oldalán van valami gond, vagy a jó chelloval, vagy mi lehet a hiba?
-
harry
veterán
Erre az fpt-s kérdésre van valakinek tippje?
Más:
Tegnap délután még piszkáltam távolról a szervert (ssh, ftp, stb), majd ma néztem, és nem ment. Most itt belső hálóról nézem, pingre válaszol, nmap látja a nyitott portokat, ám sem ftp sem ssh csatlakozás nem sikerül. Nincs timeout, csatlakozik (csak simán connected), de nem történik semmit. Mindjárt rákötök egy monitort tesztképpen, megnézem mit csinál.
De nem igazán értem, hogy ha elvileg van hálózati kapcsolat, akkor mi lehet a gondja...
Aktív témák
- Autós topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest